Näin aluksi voisin sanoa että kyseinen mökki reissu meni osapuilleen hyvin,mutta tapahtui sitten jotain sellaista mikä saa minulla karvat nousemaan,vaikka en ole kyllä mikään siveyden sipuli. Perjantai iltana siinä kupittelimme ystävä pariskunnan kanssa ja toinen heistä (ninni) siis aivan yhtäkkiä nosti paitansa ylös ja näytteli rintojaan...Siis minun mieheni edessä.. Tässä vaiheessa voin sanoa että en ole mikään mustasukkainen mutta ihan oikeasti täytyykö käyttäytyä noin?

Seuraavana päivänä sitten mieheni kuittali ninnille tapahtuneesta,joka siihen sitten vastasi että,oliko pakko katsoa? Oikeasti mieheni istui suoraan hänen edessään ja käänsi päätään pois päin ja minkäni jo sanoin että, oiskohan mahdollista laittaa se paita päälle. Mua niin helvetisti syletti kaverin käytös.

Noh,lauantaina sitten taas siinä kupiteltiin ja musiikkia kuunneltiin,kun sitten ystävä pariskunta ilmoitti meille menevänsä panolle. Katosin mieheni kanssa toisiamme,että mitä helvettiä myö tuolla tiedolla tehdään. Eikä tässä vielä kaikki jouduttiin laittaamaan musiikki ihan täysille,mutta eipä auttanut kun kaikki äänet kuului ja ihan helvetin selkeästi. Todetiin että myö  mennään nukkumaan. Vitutus käyrä tässä vaiheessa niin korkealla että alko päätä koskemaan.

Sunnuntaina sitten mieheni kyseli,että mitäs hirnumista yläkerrasta kuului,ninni ja hänen miehensä vain nauroivat. Sitten ninni sanoi että oliko pakko kuunnella? Jumalauta,mitensä voit olla kuulematta kun he panivat parvella. Ninni sitten alkkoi siinä jotain motuamaan,onneksi oli sunnuntai ja oltiin lähdössä kotiin, todettin miehen kanssa että ei taideta lähteä vähään aikaan heidän kanssa mökille.

Älkää ihmiset ymmärtäkö väärin tätä kirjoitusta,olen minäkin rivo ja rosnki mutta rajansa kullakin,mitähän ninni olisi tykännyt jos minä olisin alkanut itseäni esitellä hänen miehensä edessä? Varmasti mut olisi haukuttu huoraksi siinä vaiheessa,koska ninni on siis niin sairaaloisen mustasukkainen miehestään. Eiköhän yleensä tuollaiset vilauttelut jätetä sinne makkarin puolelle,tai jos kaverit ovat noin avoimia,niin mikäs siinä. Ollaan me käyty yhdessä saunassa,mutta tarviiko vetää överiksi.? Vai luuleeko rakas ystäväni,että mieheni kiinnostuisi hänestä :D

Kiittää ja kumartaa.